Najnovšie recenzie zo sekcie Kolobežky
Arcore COBRA čierna
Pridané: 20. augusta 2024
(naposledy upravené 20. augusta 2024)
Zakúpený v Sportisimo.sk
Kolobežku som dala reklamovať hrkalo jej koleso a odlomila sa brzda. Vymenili nám ju za novú. Po dvoch dňoch na novej znova hrkalo koleso a volant sa nedal upevniť . Dali sme ju znova na reklamáciu. Za mňa nespokojnosť s daným produktom.
Dcéra má tiež takú istú a ideme ju tak isto reklamovať kôli kolesu .
- skvelá kvalita
- moderné prevedenie
- nosnosť až do 50 kg
- komunikácia obchodu
- Kolobežka má široké svietiace kolieska, čo vytvára pekný efekt a jazda na nej je aj celkom tichá
vyborna sj pekna kolobezka
- Dacek pre syna,má radosť
- Kvalitné materiály
- Svieti
- Odpruženie
- Nafukovacie kolesá
- Zadná kotúčová brzda
- Ľahko sa skladá
- Zadný blatník užší ako koleso
- Skrutky na stojan sú hrubšie ako pripravené diery
- Brzda trochu drhla, bolo potrebné nastaviť
- Kotúč brzdy má jemnú osmičku
Kolobežka by bola aj celkom OK, ide ľahko, pruženie a nafukovacie kolesá tlmia nerovnosti, kotúčová brzda dobre brzdí, i keď pri brzdení ručnou brzdou spolu s pružením má človek zo začiatku brzdenia pocit, že preletí cez riadidlá. Nie je to dobre zladené s predným pružením. Dá sa na to zvyknúť. Vadia mi trochu tie nedostatky, za tú cenu by som očakával že skrutky budú pasovať do dier a blatník prekryje koleso.
Made in China.
- Kolobežka pevná, stabilná
- Brzda mimoriadne účinná a nepáli na nohe
Kolobežka je fajn, ale už pri prvej jazde sme stratili jednu maticu (tá čo z druhej strany fixuje aretačnú tyčku) lebo bola slabo utiahnutá. Našťastie sa náhrada dala kúpiť za pár centov.
Síce unesie až do 100kg, ale pre dospelého (aj pre menšiu ženu) je malá. Pre dieťa už od 6 rokov je super.
Vnučky radi kolobežkuju
- pevná a zároveň ľahká konštrukcia
- Pevnosť,
Hrany nie sú oplastované ako majú niektoré iné kolobežky.
- Kvalitný produkt
- dá sa zložiť
- ručná brzda
- výškové nastavenie držadiel iba v niekoľkých polohách
Veľmi pekná a kvalitná kolobežka. Farba sedí s fotkou. Ručná brzda funguje rýchlo a presne. Kolobežka má stojan, ktorý sa zloží pod ňu. Celá sa dá zložiť na polovicu a odniesť na popruhu, ktorý je na nej prichytený. Odvezie v pohode aj 100kg chlapa. Riadidlá majú nastaviteľnú výšku, ale majú len 2 či 3 polohy. Nie je možné nastaviť akúkoľvek výšku. Ručná brzda funguje dobre a ľahko. Taktiež zadná.
- Výhodou bola cena a celkový vzhľad
Nevýhoda, pre mňa naozaj podstatná, že kolobežka strašne drnčí aj po opätovnom utiahnutí šróbov,je z nej hrkotálka. Ak nechcete na seba pútať pozornosť, tak len na umelom, úplne rovnom povrchu. Taktiež jej uvádzaná nosnosť,je diskutabilná, keďže už pri záťaži 30kg,sa prehýba.
- pevný nášlap
- výborná cena/výkon
- udrží veľkého a ťažkého chlapa
- perfektná na cyklotrasy
- pre niekoho - sú tam V-brakes, ťažšiej osobe by boli vhodnejšie kotúčové brzy, ale nie je to nutnosť, iba lepšia voľba.
Kolobežka splnila naše očakávanie.
- klepanie predného tlmiča
kúpil som ju pre dcéru kvôli tomu aby mala niečo čo nehrka, ale na každom hrbe hlasno hrkne predný tlmič, je to veľmi rušivé...
- Rýchle dodanie, dobrá komunikácia
syn bol štastný , je lahká a na pumptracku sa s nou dobre jazdí
Vyzera kvalitna konstrukcia
- tvrdé kolesá
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »